Tussen het fotograferen door (beetje rustiger in 2020 zoals bij zovelen) begonnen met een webshop waarin je “onze” kaas kunt bestellen! De heerlijke Graafstroomkaas die verkrijgbaar is in 7 verschillende smaken en die smaken vaak weer in twee verschillende formaten. En gemaakt in de fabriek waar wij één van de eigenaren zijn (coöperatie) waar ook onze melk verwerkt wordt tot heerlijke kaas. Ik ben dit gaan doen onder de naam Hart voor Kaas. Je kunt bijvoorbeeld in eerste instantie een startpakket kiezen waarin al zoveel mogelijk van je favoriete smaken zitten. Vervolgens weet je wat de allerlekkerste is en kun je die de volgende keer in een groter en voordeliger formaat bestellen. Meer informatie over de kazen vind je hier en meer informatie achter de schermen vind je hier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!